7 Gouden Tips voor Succesvol Voetbalwedden

TIP #1: Volg de voetbalvoorspellingen van deskundige en wedexperts

Ideaal voor beginnende gokkers en misschien wel één van de gemakkelijkste strategieën die je kan gebruiken bij het succesvol wedden op voetbal. Volg de wedexperts en luister naar wat de deskundigen te melden hebben over een voorspelling van een voetbalwedstrijd. Degenen die de bookmakers verslaan, volgen een bewezen strategie die keer op keer werkt. Kopieer de weddenschappen van deze professionele tipgevers dan ook is ons advies. Zeker wanneer je pas net komt kijken in de wereld van voetbalweddenschappen, is het volgen van professionele tipgevers een echte aanrader.

TIP #2: Profiteer van bijpassende weddenschappen

Een van onze persoonlijke favoriete tips om veel te winnen met voetbalweddenschappen is om een ​​methode te gebruiken die matched-wedden wordt genoemd. Deze strategie is ongelooflijk winstgevend met een aantal ge-matchte gokkers die tot wel €1000 per maand verdienen.

Hier is een voorbeeld van hoe een online gokker die met €97 startkapitaal een totale omzet van €8.100 wist te behalen in iets meer dan zes maanden.

Hoewel matchende weddenschappen strikt genomen geen gokken zijn, maakt u gegarandeerd winst, ongeacht de uitkomst van uw weddenschappen. Maar wat is een matchende weddenschappen dan precies? Nou dat betekend gegarandeerde winst met je voetbalweddenschap en dus ook geen wonder dat wij je aandacht hebben getrokken met deze tip en strategie voor voetbalweddenschappen!

Matched weddenschappen werken als volgt:
Matched-weddenschappen zijn een manier om een ​​gegarandeerde winst te maken met gratis weddenschappen en promoties van bookmakers. Deze methode bestaat al een tijdje maar sinds kort is de strategie steeds bekender en populairder bij online gokkers aan het worden.

De matchende weddenschappen, zijn gebaseerd op het profiteren van gratis weddenschappen en promoties van bookmakers. Deze bonussen kan je vrijwel bij iedere bookmaker claimen, wat ongelofelijk veel potentie biedt.

Het matched wedden basisidee is:

 • Zoek een gratis weddenschap
 • Plaats een in aanmerking komende weddenschap
 • Plaats een tegenovergestelde inzet
 • Gebruik gratis weddenschappen
 • Plaats nog een lay-inzet
 • Maak een gegarandeerde winst

Om elk risico van overeenkomende weddenschappen te vermijden, plaatsen we twee tegengestelde weddenschappen. Een bij de bookmaker en een bij een gokbeurs. Deze weddenschappen heffen elkaar effectief op, waardoor we zonder risico kunnen profiteren van gratis weddenschappen bij de bookmakers!

Voetbal biedt als sport de ideale omstandigheden om een dergelijke matched weddenschap met bijpassende odds op te plaatsen. Er is namelijk een gigantisch aanbod aan sportweddenschappen voor voetbal beschikbaar.

Dit geldt met name voor grote voetbalcompetities zoals de Premier League, La Liga en in periodes van de Europa- en Champions League.

Het is bij matched weddenschappen altijd belangrijk je te houden aan de disciplines en te zorgen dat de verhoudingen bij een matched weddenschap goed overeenkomen. Zolang je dit in acht houdt ben je met deze strategie in veilige handen en kan je met gratis bookmaker bonusgeld lekker binnenlopen via de matchende weddenschappen.

Je hoeft voortaan dus niet meer te wachten tot jouw gekozen (uiteindelijk winnende!) team nog een doelpunt heeft gescoord, je weet namelijk al exact wat het resultaat en de winst zal zijn van de door jou geplaatste weddenschap. We begrijpen dat deze gokstrategie lang niet voor iedereen is weggelegd en het haalt ook wel de ‘fun’ uit het toch vaak spannende wedden op voetbal. Ons advies zou dan ook zijn: Gebruik deze strategie alleen om je bankrol te verhogen en ga vervolgens op een stabiel punt ook eens zelf aan de bak en vertrouw op zijn tijd op je eigen sportkennis. Anders wordt die meester gokker wellicht nooit meer uitgedaagd… En dat zou natuurlijk zonde zijn.

Als je het ons vraagt vinden wij dat voetbalwedden natuurlijk ook leuk moet blijven en ook de nodige spanning en ontspanning moet bieden! Een niet zo uitdagende matched-weddenschap gaat dit vrezen wij niet voor je doen. Op het internet zijn er diverse websites te vinden waarop services worden aangeboden voor het gebruik van deze strategie. Zit het je dus nog te duizelen, maar klinkt het wel interessant? Ga dan een keertje een rondje langs het internet en laat je informeren omtrent matched wedden.

TIP #3: Noteer al je stappen en houd een logboek bij!

De volgende strategie voor voetbalweddenschappen zag je misschien niet aankomen. Maar wie succesvol wilt worden in wedden op voetbal doet er verstandig aan om al zijn genomen stappen in een logboek bij te houden. Wanneer je op constantere basis wilt winnen met voetbalgokken, vertelt jouw logboek je precies welke stappen in het verleden tot succes en tot verliezen hebben geleid. Het klinkt heel simpel, maar kennis is macht en bijna niemand doet het.

Maar wat houd je nou precies bij in jouw persoonlijke logboek? Je stelt jezelf bij het plaatsen van iedere individuele weddenschap standaard 6 basisvragen, waardoor je altijd iedere stap met deze basisregels inzichtelijk hebt. Naar eigen inzicht kan je deze vragen altijd nog met relevante andere betrekkende vragen aanvullen. Oftewel, alles waarvan jij denkt dat het belangrijk is voor het analyseren van jouw geplaatste weddenschappen.

Dit zijn de zes basisvragen die je jezelf stelt voor het logboek:

 • Welke weddenschappen heb ik gewonnen?
 • Welke weddenschappen heb ik verloren?
 • Wat is de totale winst van mijn weddenschappen individueel?
 • Wat is het totale verlies van mijn weddenschappen individueel?
 • Bij welke bookmaker heb ik ingezet?
 • Heb ik gebruik gemaakt van een promotie zoals verhoogde quotering of bonusactie?

Door deze methode te gebruiken, zal je snel zien dat je een veel helderder beeld krijgt van de genomen beslissingen en op welke gronden en afwegingen je deze weddenschappen hebt geplaatst. Werd je bijvoorbeeld toch een keer meegesleept in ongeduld of in emotie bij een bepaalde voetbalwedstrijd? Een duidelijker beeld krijg je haast niet en het logboek – mits volledig en eerlijk ingevuld – vertelt je precies waar de zwaktes, mindere voorspellingen en afwegingen hebben gelegen. Samen met je logboek train je jezelf tot een gedisciplineerde voetbalvoorspeller.

Winnen of Verliezen met voetbalgokkenStel een doel voor jezelf en maak dit meetbaar aan de hand van je logboek. Dit doe je bijvoorbeeld door je totale winst bij te houden middels het register, waardoor je eenvoudig kan zien hoever je van het genomen doel af bent. Je maakt op deze manier je doel helder en dit zal je kansen doen vergroten.

Aan het einde van elke week of maand, afhankelijk van je eigen voorkeur en hoeveel weddenschappen je plaatst in deze periode, maak je een optelsom van alle gemaakte winsten en verloren weddenschappen. Het eindbedrag dat overblijft is je netto winst of verlies. In het geval dat je in de plus staat en in de groene cijfers bent beland ben je op de goede weg. Analyseer waar je mogelijk fouten hebt gemaakt of kansen hebt laten liggen en ga door met het pad waarop je beland bent. In het geval je in de negatieve cijfers bent beland en in het rood staat moet je afwijken van het gekozen pad en dien je de tactiek aan te passen. Ook in dit geval kijk je kritisch naar je weddenschappen en analyseer je waar het mogelijk fout is gegaan. Misschien werken jouw combi-weddenschappen wel nadelig of plaats je steeds een weddenschap op een bepaald team dat steeds jouw weddenschappen doet laten verliezen. Wat het ook mogen zijn. Blijf je activiteiten nauwlettend volgen en in het logboek in de gaten houden. Leer van de misstappen en eventuele fouten die je als beginnende pro gemaakt hebt.

TIP #4: Speel bij meerdere bookmakers

Als je echt meer voetbalweddenschappen wilt winnen en de hoogst mogelijke winst wilt behalen met voetbalwedden, moet je je bij een groot aantal bookmakers registreren. Mogelijk heb je in de toekomst wel meer dan 50 openstaande accounts! Niets mis mee, want het registeren van een bookmaker account kost geen geld en kan dan ook zonder problemen gedaan worden.

De keuze aan een groot aantal bookmaker account geeft jou als speler namelijk de ruimte om de hoogste odds te pakken. Voor iedere weddenschap bepaald de bookmaker namelijk zelf de waarde van de betreffende odds. Het kan dus zomaar zijn dat de ene keer bij Unibet de hoogste winst wordt uitbetaald bij het winnen van een weddenschap, waar dat bij een andere weddenschap voor Betway of bijvoorbeeld Ladbrokes het geval is. Dus door je aan te melden bij een groot aantal bookmakers, heb je de winsthoogte automatisch verhoogt en kies je voortaan standaard voor de hoogste odds!

Naast het voordeel dat je voortaan altijd kan vergelijken en de beste odds kunt kiezen voor iedere individuele weddenschap, profiteer je ook direct mee van de acties en exclusieve promoties die bookmakers zeer regelmatig op hun goksites hebben. De bookmakers proberen jou als klant – mede door de hete adem van de andere concurrerende bookmakers – te behouden en te verleiden met mooie aanbiedingen. Een gratis weddenschap of verhoogde quotering voor een weddenschap kan je dus zomaar nog meer voordeel opleveren.

Wanneer je van leuke hebbedingetjes houdt en in het geval je meerdere bookmaker accounts gaat aanmaken is het wellicht ook een tip om gratis account te registreren op voetbalgokken.nl. Op deze website kan je via Club VoetbalGokken namelijk punten sparen door als lid actief deel te nemen. Je spaart punten op veel onderdelen, zoals bijvoorbeeld het delen van een wedtip of plaatsen van een reactie. Echter, wanneer je als nieuwe speler een gloednieuw account bij een bookmaker registreert, ontvang je gelijk 100 punten. Deze worden automatisch aan je account toegevoegd. Met deze gespaarde punten kan je vervolgens leuk shoppen en omruilen voor hoodies, voetbalsjaals, trainingspakken of bijvoorbeeld een bluetooth wireless speaker. Het is een bijzaak bij het succesvol wedden, maar voor degene die hier oor naar hebben een leuke extra toevoeging.

Je kan zelf dus wel nagaan wanneer je bij veel bookmakers een account wilt registeren, het aantal punten in rap-tempo oploopt. De verzendkosten zijn ook gratis en dus kan je eigenlijk een soort van gratis shoppen op de site.

Dit zijn zomaar even een aantal voordelen die we voor je uitschetsen, wanneer je ervoor kiest om bij meerdere bookmakers een account aan te maken. Je profiteert altijd van de hoogste odds, doet bij iedere bookmaker mee met exclusieve acties en kan daarbovenop gratis shoppen bij Club VoetbalGokken door het inwisselen van gespaarde punten voor producten.

TIP #5: Vermijd emotie en wed op basis van kennis en analyses

Voor veel mensen is dit misschien lastig om uit te voeren in de praktijk. Voetbal is nou eenmaal een sport waar veel emoties en club voorkeuren tot uiting komen. Wil je succesvol worden met wedden op voetbal is het toch van groot belang dat je onpartijdig blijft en je dan ook niet laat meeslepen op basis van emotie. Denk bijvoorbeeld aan een Nederlandse voetbalclub als PSV of Ajax  met Europees voetbal. De wens is bij de meeste wedders dat de Nederlandse ploegen winnen en zover mogelijk komen in het toernooi. Dit kan je waarneming doen vertroebelen en ervoor zorgen dat je niet meer helemaal objectief naar de kansen kijkt.

Voetbal analysesPlaats dus geen weddenschappen op basis van je emotie. Dit leidt vaak alleen maar tot slechte beslissingen en kan betekenen dat je winsten misloopt. En dat is nou net niet de bedoeling. Het is van vitaal belang dat je altijd controle behoudt en inzet met je analytische brein. De doorgaanse amateur-gokkers vertrouwen normaliter veelal op hun eigen voorkeuren en emoties. Een begrijpelijk iets dat menselijk is, maar uiteindelijk niet voor de hoogst mogelijke winkansen zorgt. De gokker overtuigd zichzelf ervan dat hun eigen favoriete team gaat winnen en laat objectieve zaken deel of volledig links liggen. Bookmakers zelf hebben hier natuurlijk helemaal geen moeite mee en zien dit type gokker graag en dit levert de wedkantoren vaak geld op. Dit zijn veelal ook gokkers die voor de lol spelen en niet volledige analyses doen alvorens ze een weddenschap plaatsen.

TIP #6: Transformeer naar een échte voetbalexpert

Dus jij wilt echt professioneel en winstgevend op langere termijn zijn met wedden op voetbal. Bereid je dan voor op een wereld vol met voetbal. Je moet namelijk jezelf blijven informeren en over alles in het voetbal op de hoogte zijn. Alleen op deze manier ben je gegarandeerd dat je slaagt als professionele gokker.

Zorg dat je ieder detail over het team waarop jij een weddenschap afsluit weet en dat je tevens je goed hebt verdiept in de tegenstander. De tegenstander dient namelijk net zo scherp geanalyseerd te worden en kan anders flink roet in het eten strooien.

Enkele basisvragen die je kan stellen bij het analyseren zijn:

 • Wat is de huidige vorm van het betreffende voetbalteam?
 • Hoe presteert de verdediging, middenveld en aanval?
 • Welke resultaten zijn er de afgelopen periode behaald?
 • Zijn er blessures en/of afwezigen en raakt dit mogelijk mijn voetbalweddenschap qua uitkomst?

Dit is slechts een kleine greep in de vragen die jij jezelf moet afvragen alvorens je de weddenschap daadwerkelijk afsluit. Met een brede analyse van de teams ben je goed voorbereid op een weddenschap en bezit je misschien wel meer kennis dan de bookmaker in kwestie. En nu wordt het dus interessant! Wanneer je namelijk een afwijkende analyse hebt kunnen vaststellen is het jouw voorspelling, tegenover die van de bookmaker. Mocht je op dit punt belanden kan je toeslaan en juist gebruik maken van een weddenschap die uitbetaald wordt met hoge odds. Je loopt zo als gokker direct goed binnen en maakt handig gebruik van de zwakke plekken bij een wedkantoor.

Investeer genoeg tijd in het onderzoeken van voetbalwedstrijden en statistieken en je zult merken dat je in een betere positie beland, waarbij het waarschijnlijker wordt om daadwerkelijk succesvolle voetbalweddenschappen te plaatsen.

TIP #7: Ken de bookmaker en de gokmarkten

Eigenlijk is onze laatste tip een vervolg en aanvulling op de net besproken tip 6. Het is namelijk wel zo handig wanneer je verstand van alle wedmogelijkheden en opties hebt, wanneer je professioneel wilt gokken en voor de echte knaken wilt gaan. Dus naast de verdieping in voetbal, zal de bookmaker en al zijn weddenschap opties en gestelde voorwaarden, ook breed doorgenomen moeten worden.

Bookmakers stellen niet allemaal dezelfde voorwaarden en kunnen dus verschillen in de mogelijkheden. Het zou bijvoorbeeld zonde zijn wanneer een bepaalde bookmaker inzetlimieten hanteert, terwijl nou net jij voor deze weddenschap-site met wedstrijd een cruciale weddenschap had gepland. Het is daarom verstandig om je ruim voorafgaan bij het wedden je te verdiepen in de bookmaker. Dit doe je o.a. door de voorwaarden goed door te nemen. Deze vind je normaliter terug op de website van de bookmaker. Daarnaast maak je een analyse van alle beschikbare wedopties voor verschillende wedstrijden. Niet alle wedopties zijn namelijk op iedere wedstrijd van toepassing. Het zou dan ook zonde zijn wanneer jij klaarblijkelijk goed voorbereid een weddenschap wilt plaatsen en deze vervolgens niet mogelijk blijkt te zijn. Weg al je verspilde moeite en gefrustreerd zal je mogelijk een risicovollere weddenschap plaatsen.

Maak ook altijd een uitgebreide ronde op de bookmaker site zelf. Krijg de feeling met de site en ontdek wat de bookmaker zoal te bieden heeft. Je hebt wellicht alle informatie al eens in bijvoorbeeld onze reviews gelezen, al kan het zomaar zijn dat je iets mist en het je nog nooit eerder opgevallen is, of dat je opeens behoefte krijgt hierin door veranderende omstandigheden.

Naast de standaard weddenschappen zoals winnen, verliezen en gelijkspel, zijn er tegenwoordig veel meer opties waarop je kan wedden. De bookmakers proberen allen zo breed mogelijk te zijn in het weddenschap aanbod en dit komt ons als spelers ten goede.

Je kan bijvoorbeeld bij de meeste wedstrijden tegenwoordig wedden op:

 • Team dat beide helften wint
 • Aantal gescoorde doelpunten in een wedstrijd
 • Het aantal hoekschoppen dat er valt
 • Het aantal strafschoppen of in welk tijdbestek van de wedstrijd.
 • Asian Handicaps, waarbij fictief een voorsprong of achterstand wordt aangehouden.
 • Welke speler, wanneer scoort in korte tijdsblokken van 10 minuten.

En bovenstaande wedopties zijn slechts een kleine greep uit het totaal aanbod. Populaire wedstrijden of belangrijke toernooien hebben soms ook extra vormen van weddenschappen beschikbaar. Dit omdat de vraag hiernaar meestal veel groter is of wordt.

Accumulator weddenschappen (combi-bets) zijn populair

Onder veel gokkers zijn voetbalaccumulators of ook wel acca’s genoemd populair en een relatief veel ingezette vorm van voetbalwedden. Een acca-weddenschap biedt de mogelijkheid om meerdere weddenschappen op één betslip (wedformulier) af te sluiten. De bookmaker maakt hierop vervolgens een kansberekening, welke soms flink omhoog kan schieten. In de betslips hiernaast kan je het verschil goed zien m.b.t. een inzet op de torenhoge favoriet Ajax, waarbij je bij een gewonnen weddenschap 1.12 keer je inleg krijgt uitgekeerd. Wanneer we twee extra weddenschappen toevoegen, waarvan de uitkomst volgens de bookmaker iets minder waarschijnlijk is, schiet de quotering fiks omhoog naar boven de 40.00 keer je inleg. Overigens zijn de winkansen gebasseerd op de bevindiungen van de bookmaker en kan het prima zo zijn dat jouw doorgrondige analyse iets anders uitwijzen.

Uiteraard is dit slechts een voorbeeld, maar met dit soort quoteringen en een geslaagde weddenschap loop je meteen goed binnen. Er zijn zelfs accu-weddenschappen die werden gewonnen met een inzet van slechts €5 en waar bijna €20.000 op de spelersrekening van de gokker werd bijgeschreven. Deze uitkomst is niet heel waarschijnlijk en heeft ook een zekere geluksfactor, maar het is niet onmogelijk.