betway

Betway

Groots in online wedden!

Ga hier direct naar Betway!
Betway is een grote naam in de online gokwereld
  • Welkomstbonus
  • Klantenservice
  • Weddenschappen
  • Betrouwbaarheid
  • Odds
  • Live wedden
3.8

Betway in het kort

Betway is een gokaanbieder van formaat en zal je als naam tijdens het kijken van sport vast niet ontgaan zijn. Betway is namelijk in meerdere sporten flink vertegenwoordigd als sponsor. Zo kom je het logo o.a. tegen op het shirt van West Ham United uit de Premier League en tijdens darten.

Voetbal voorspellen bij Betway

Deze bekende bookmaker uit Engeland bestaat al sinds 2006 en heeft in de afgelopen 15 jaar een betrouwbare reputatie opgebouwd. Hun populariteit is vooral toegenomen sinds ze belangrijke sportevenementen zijn gaan sponsoren. Zo hebben ze verschillende darttoernooien gesponsord, maar zijn ze ook hoofdsponsor van voetbalclub West Ham United uit hun geliefde Engeland.

Ruime keuze voor iedere sportfan

Het spelaanbod op Betway is ontzettend uitgebreid. Voetbal voert de boventoon qua aanbod en inzetopties, maar ook voor fans van andere sporten is er genoeg te kiezen. Andere grote sporten als tennis, darten of Formule 1 behoren tot de opties, net zoals minder grote sporten waaronder ijshockey of paardenrennen. Voor met name voetbal zijn er een hele hoop competities uit verschillende landen beschikbaar. Je kunt inzetten op de nationale kampioenschappen van Nederland, Belgiƫ, Duitsland en nog veel. De Engelse roots van de website komen ook bij het inzetten terug, doordat de keuze voor Engelse competities en wedstrijden nog ruimer is. Vergeleken met andere aanbieders kunnen er nog wel eens belangrijke wedstrijden missen, maar over het algemeen is het aanbod van Betway meer dan ruim genoeg.

Direct hier aanmelden bij Betway
 

Live voetbal voorspellen bij Betway

Het pre-match wedden zoals je dat waarschijnlijk wel kent wordt de laatste tijd steeds meer ingehaald door live wedden. Qua wedstrijden geldt hetzelfde als voor pre-match wedden: alle sporten zijn zowat beschikbaar, al voert voetbal wel duidelijk alle wedstrijden aan.

Betway heeft allerlei informatie en statistieken van alle deelnemende sporten op een rijtje gezet. Zo krijg je een goed beeld van wat er tijdens wedstrijden kan gebeuren en waar je dus je geld op inzet. Voor voetbal krijg je bijvoorbeeld informatie over de huidige opstelling vlak voor de wedstrijd begint. Tijdens de wedstrijd worden gegevens zoals de tussenstand, het aantal geloste schoten op doel, de uitgedeelde kaarten en het aantal strafschoppen of hoekschoppen continu bijgewerkt. Vooraf en tijdens de wedstrijd ben je dus altijd op de hoogte van de laatste ontwikkelingen.

Ook de Betway blog helpt je bij het voorbereiden op verschillende wedstrijden. Hier worden interessante en handige ontwikkelingen of nieuwtjes rondom de wedstrijden geplaatst, zodat je hier je voorspelling op kunt baseren. Ook op de sociale mediakanalen van Betway worden altijd ververst met allerhande nieuwtjes. Volg Betway dus zeker op bijvoorbeeld Facebook, Instagram of Twitter.

Beperk je verlies met cash-out

Met de statistieken kun je jezelf zo goed mogelijk voorbereiden, al is dit helaas geen garantie tot succes. Verloopt een wedstrijd niet zoals je had voorspeld, kun je kiezen voor de zogeheten cash-out optie. Hiermee kun je op elk moment de weddenschap ontbinden. Alles wat tot dan toe is gebeurd telt nog mee, maar alles na de cash-out niet meer. Zo beperk je eventuele verliezen. Wedstrijden waar je de cash-out optie kunt gebruiken worden aangegeven door een speciaal icoontje.

Gebruiksvriendelijke website maakt gokken nog leuker

De website van Betway is op zoā€™n manier ingedeeld, dat het gokken op wedstrijden nog leuker maakt. De menuā€™s zijn logisch verdeeld en de website reageert snel. Dit kan handig van pas komen: hoe eerder je kunt reageren op veranderingen in de wedstrijd, hoe hoger je winsten kunnen worden. Alle handige functies zijn zowel op je laptop of computer als op je mobiele apparaten terug te vinden. Je vindt er gemakkelijk aanbevolen wedstrijden. Ben je op zoek naar een specifieke wedstrijd, kun je deze via de zoekfunctie vinden. Inzetten gaat ook op een intuĆÆtieve manier en kan daarom snel gebeuren.

Je Betway-saldo makkelijk beheren

Het saldo op je Betway account is op veel manieren te beheren. Daardoor is er altijd wel een optie die past bij jouw betaalverkeer. Je kunt er betalen via bankoverschrijving of met je creditcard. Gebruik je e-wallets zoals bijvoorbeeld Skrill of Neteller, kun je ook daarmee veilig en snel betalen. Het uitbetalen gaat via dezelfde manier als waarop je het saldo in eerste instantie hebt opgewaardeerd. Vaak heb je het gewonnen bedrag binnen een paar dagen alweer op je rekening staan.

Betway hanteert, in tegenstelling tot andere bookmakers, lage limieten voor het storten en opnemen van je saldo. Zo moet je minimaal 10 euro storten en kun je ook vanaf 10 euro je saldo laten uitbetalen. Betway is daarmee erg toegankelijk qua saldo. Dit is voornamelijk handig voor de spelers die net beginnen, of beschikken over een kleiner budget.

Nog spannendere wedstrijden met Betway Boosts

De noteringen bij Betway zijn over het algemeen niet slecht, al kunnen ze ten opzichte van andere online bookmakers wel wat beter. Af en toe zijn er wel eens uitschieters naar boven, maar hier moet je goed naar zoeken. Als je op zoek bent naar hogere noteringen en een extra stukje spanning bij je weddenschappen, is Betway Boost de perfecte oplossing. Deze Boosts zijn een bundelpakket waarin je meerdere weddenschappen met elkaar combineert. Je hebt dus een kleinere kans om te winnen, maar daardoor juist ook hogere noteringen. Zoals we inmiddels van Betway gewend zijn, is dit voornamelijk terug te vinden bij voetbalwedstrijden.

Direct hier aanmelden bij Betway
 

Vriendelijke en professionele klantenservice

Bij vragen, klachten of problemen wil je natuurlijk niet te lang opgehouden worden en snel iemand spreken. De medewerkers van Betway staan graag voor je klaar. Zo word je via de live chat vaak al binnen 5 seconden aan een medewerker gekoppeld. Ook via email is Betway goed te bereiken.

Check vooraf ook nog even de FAQ-pagina. Hierin staan veel gestelde vragen overzichtelijk bij elkaar, met bijbehorende antwoorden natuurlijk. Als je vraag hier bij staat, kun je nog sneller weer gaan spelen.

Ga jij voetbal voorspellen bij Betway?

Het platform van Betway heeft zich in de afgelopen 15 jaar uit laten groeien tot een bekende, populaire en betrouwbare bookmaker. Qua sporten en weddenschappen heb je een ruime keuze. De website doet zowel op je desktop als op je mobiel feilloos wat je van hem vraagt. Je vindt makkelijk uitgelichte wedstrijden of zoekt snel naar specifieke wedstrijden. Pre-match of live wedden is ook een fluitje van een cent. Hoewel de noteringen ten opzichte van concurrenten wat achterblijven, zijn er soms wel wat hogere odds beschikbaar. Deze kun je zelf ook ophogen via Betway Boosts. Je saldo is makkelijk te beheren en te regelen via verschillende kanalen. Er gelden lage minimale stortingen en opnamen, wat Betway uiterst geschikt maakt voor beginnende spelers. Met alle spelopties en verdere eigenschappen van de online bookmaker is Betway een uitstekende keuze voor elke sportliefhebber die graag weddenschappen wil afsluiten.