Unibet

DÉ NUMMER 1 KEUZE!

Ga hier direct naar Unibet!
Unibet behoort tot één van de grootste goksites wereldwijd
  • Welkomstbonus
  • Klantenservice
  • Weddenschappen
  • Betrouwbaarheid
  • Odds
  • Live wedden
4.7

Unibet in het kort

Unibet behoort tot de grootste bookmakers ter wereld. Wanneer je besluit te gaat wedden op voetbal bij Unibet ontvang je hoge quoteringen en een legio aan beschikbare weddenschappen.

Voetbal voorspellen bij Unibet

Unibet is opgericht in 1997 en is een van de belangrijkste bookmakers uit Scandinavië. Dit Zweedse gokbedrijf is al jaren één van de populairste bookmakers, met name als het gaat om voetbalgokken. Sinds de lancering van de Nederlandstalige website heeft het inzetten via Unibet in de Benelux een vogelvlucht genomen. Elke huidige speler roemt de website om zijn duidelijke lay-out met gebruiksvriendelijke indeling en een goed bereikbare klantenservice. Unibet heeft als gokaanbieder de afgelopen jaren meerdere keren zijn eigen klasse bewezen, waardoor de kwestie van fraude of ernstig nauwelijks aan de orde komt. Ongeveer zeven miljoen gokfans uit ongeveer 150 landen over de hele wereld vertrouwen op de bookie. Alleen al deze cijfers bewijzen dat rip-offs geen deel kunnen uitmaken van de agenda bij Unibet. Desalniettemin hebben we de online provider in de test onder de loep genomen. Zijn er misschien uitgangspunten die ernstig gedrag tegenspreken? Wat zijn de sterke en zwakke punten van Unibet? We hebben de antwoorden gebundeld in een gedetailleerd ervaringsrapport.

Is Unibet betrouwbaar?

Er is geen enkele reden om eraan te twijfelen dat de bookmaker een goede reputatie heeft. De bookmaker is immers in het bezit van een hoogwaardige EU-licentie, afgegeven door de Europese eilandstaat Malta. Deze organisatie vanuit de Malteese overheid ziet toe op een eerlijk aanbod en strenge naleving van gemaakte afspraken omtrent het aanbieden van online kansspelen, waaronder sportweddenschappen voor het voorspellen van voetbal.

Overigens is de aanbieder van sportweddenschappen een sponsorpartner van Bundesliga-clubs die gegarandeerd alleen samenwerken met betrouwbare en gerenommeerde bedrijven. Zelfs als sponsor van de Unibet Premier League Darts kon je niet verschijnen als je niet absoluut zeker wist of je legaal handelde. Afgezien daarvan behoort de bookmaker Unibet tot de Kindred Group (voorheen Unibet Group plc) en is het bedrijf met Unibet-aandelen genoteerd aan de Stockholm Stock Exchange en wordt daarom eveneens regelmatig gecontroleerd door de verantwoordelijke beursregelgever.

Het aantal klanten wereldwijd is in de loop der jaren gestegen tot meer dan 6 miljoen. Ook in het Duitstalige gebied is het met name de laatste jaren steeds beter gelukt zich te vestigen en ook in Duitsland duiden de tekenen op groei.

Direct hier aanmelden bij Unibet
 

Gebruiksvriendelijk en professioneel bij Unibet wedden

De website van Unibet is zo goed in elkaar gezet, dat hij direct uitnodigt om een weddenschap op bijvoorbeeld voetbal te plaatsen. Het ontwerp van de Unibet website ziet er fraai uit, met heldere teksten en mooie ondersteunende foto’s van allerlei verschillende sportvelden. Het iconische groen, wit en zwarte kleurschema van Unibet komt vanzelfsprekend overal terug. Het design is consistent en overzichtelijk doorgevoerd en kent een ruime opzet met heldere menu’s.

Voor beginnende spelers is de goksite van Unibet niet per se moeilijk te volgen, maar kan er nogal veel op je afkomen. Dit geldt overigens in zijn totaliteit wel bij nieuwe spelers die een goksite bezoeken en geldt dus niet specifiek voor bij Unibet wedden. Daarom is het verstandig bij starters bij gokken alle informatie over de website rustig door te nemen. Met name op de homepagina van Unibet staan veel nuttige tips over huidige wedstrijden en toernooien waar weddenschappen op afgesloten kunnen worden. Verder kun je in de menu’s op de goksite snel zoeken naar andere uitgelichte wedstrijden of een specifieke wedstrijd terugvinden. Via de registratieknop is je aanmelding bij Unibet overigens zo geregeld en kun je direct inzetten op welke wedstrijden je maar wilt.

Het gemak van Unibet op je mobiel

Unibet werkt als bookmaker niet alleen goed op een computer of laptop, maar is ook volledig geoptimaliseerd voor je mobiel. De website van Unibet is zo aangepast dat alles perfect op welk mobiel apparaat dan ook werkt. Daarnaast is er ook een Unibet app ontwikkeld, die het spelen nog gemakkelijker maakt. De app kent dezelfde functies als de (mobiele) website, maar met een paar extra toevoegingen. Zo kun je via de Unibet app nog makkelijker pre-match of live wedden, verschillende wedstrijden volgen via een livestream en meldingen ontvangen over je favoriete wedstrijden en beschikbare weddenschappen. De Unibet app is direct beschikbaar vanuit de App Store voor Apple producten. Gebruikers van Android kunnen de app installeren binnen enkele eenvoudige stappen vanaf de Unibet-site zelf.

Unibet heeft een enorm aanbod met al je favoriete wedstrijden

Dat voetbal de sport is waar het meest op wordt ingezet, is zeker te merken wanneer je een bezoek brengt op de Unibet goksite. Het spelaanbod van deze sport is ontzettend groot, zowel voor het pre-match als live gokken bij wedden op voetbal. Met keuze uit ruim 35 verschillende voetbal competities uit allerlei landen heb je tot 70.000 verschillende voetbalweddenschappen per dag om uit te kiezen! Het aantal verschillende weddenschappen dat je per wedstrijd kunt kiezen, loopt ook ruim uiteen en is uiteraard afhankelijk van het aantal wedstrijd die dag.

Unibet richt zich niet uitsluitend op voetbalwedstrijden. Je hebt er ook keuze uit allerlei andere sporten, zowel grote en bekende sporten als wat minder bekende sporten. Voor vrijwel elke sport is er een speciale wedgids beschikbaar. Hierin krijg je een basisuitleg van de sport met bijbehorende statistieken, zodat je op elke sport een weddenschap kunt afsluiten.

Unibet ontwikkelingen en nieuwe functies

Om de grootste te blijven, wil Unibet zichzelf constant verbeteren en vernieuwen. Dit zit niet alleen in het oplossen van verschillende bugs, maar ook in het introduceren van volledig nieuwe functies. Een functie daarvan is de Bet Builder.

Met de Bet Builder kun je binnen een wedstrijd tot wel 12 losse weddenschappen afsluiten. Je kunt de einduitslag voorspellen, maar ook welke speler de eerste goal gaat maken of welke speler het eerst een kaart krijgt. Om te winnen, moet je al je afgesloten weddenschappen goed voorspeld hebben. Dit maakt de wedstrijd extra spannend en het leidt tot hogere winsten. De functie lijkt misschien op de combi bet, al is er wel een belangrijk verschil. Bij de combi bet worden verschillende wedstrijden met elkaar gecombineerd, terwijl de Bet Builder volledig draait om meerdere weddenschappen in één wedstrijd.

Unibet biedt goede noteringen op wedstrijden

Doordat Unibet heeft gekozen voor lagere winstmarges, zijn de uitkeringen die je via deze goksite krijgt als je een weddenschap wint een stuk hoger. Het behalen van een zo’n hoog mogelijke winst is uiteindelijk waar het ons als gokkers om draait. Unibet staat bekend als een bookmaker met een van de hoogste noteringen.  Dit zorgt ervoor dat Unibet een aantrekkelijke bookmaker is onder veel liefhebbers van wedden op sport. Als je nog hogere winsten wil bereiken, kun je kiezen voor speciale manier om op weddenschappen in te zetten. Denk hierbij aan de eerder besproken combi bet of Bet Builder.

Je Unibet-saldo makkelijk beheren

Om in te kunnen zetten op allerlei wedstrijden, heb je een saldo op je Unibet-account nodig. Deze kun je eenvoudig beheren. Opwaarderen gaat makkelijk, veilig en snel via allerlei bekende partners. Je kunt je saldo verhogen door een bankoverschrijving, via je creditcard of via een partner als Paysafecard, Paypal of Skrill. Om te voorkomen dat je ongewild meer geld uitgeeft dan je wilt, biedt Unibet mogelijkheden om een stortingslimiet in te stellen. Deze staat standaard ingesteld op 500 euro per week, maar valt aan te passen naar andere limieten per dag, week of maand. Je bepaalt dus volledig zelf hoeveel je in een bepaalde periode aan saldo wilt storten. Uitbetalingen van je saldo gaan vaak via dezelfde manier als waarop het saldo gestort is. Je kunt een uitbetaling aanvragen vanaf 15 euro. Unibet vraagt voor uitbetalingen geen extra transactiekosten. Alles wat je verdient, is dus volledig voor jou.

Bij Unibet gok je veilig en verantwoord

Unibet bekommert zich om haar spelers en biedt daarom verschillende mogelijkheden om op een veilige en verantwoorde manier te kunnen voetbalwedden. Het instellen van verschillende stortingslimieten is daar al een voorbeeld van, maar Unibet doet meer.

Zo is de website trotse eigenaar van allerlei belangrijke certificaten van verschillende kansspelcommissies uit verschillende landen waaronder België of het Verenigd Koninkrijk. Daarnaast wordt ervoor gezorgd dat alle persoonlijke gegevens en betalingsgegevens ten alle tijden beveiligd zijn voor derde partijen. Ten slotte houdt Unibet met een gokverslaving goed in de gaten. Voor veel spelers is wedden op voetbal bij een online bookmaker een mooie hobby, maar er bestaat altijd een kans op verslaving. Daarvoor is Unibet altijd bereikbaar via de klantenservice, die je met dergelijke problemen verder kunnen helpen.

Direct hier aanmelden bij Unibet
 

Unibet klantenservice en community die je verder helpen

Bij problemen, vragen, klachten of opmerkingen kun je de klantenservice van Unibet inschakelen. Ze staan 24 / 7 voor je klaar via een live chat. Deze chat is met Engelse medewerkers. Spreek je liever Nederlandstalige collega’s, kun je elke dag tussen 10.00 uur en 00.00 uur terecht. Je vindt de live-chat door de volgende stappen te volgen.

  1. Zoek op de website naar de help-pagina
  2. Ga naar ‘veelgestelde vragen’
  3. Ga naar de optie ‘contacteer ons’
  4. Kies voor de live chat

Naast de livechat kun je ook kiezen voor contact via email. Ook andere spelers kunnen je misschien helpen met vragen die je hebt. Via de community van Unibet kun je al je vragen stellen, of gewoon gezellig met medespelers praten over de wedstrijden en weddenschappen.

Ga jij voetbal voorspellen bij Unibet?

Waarom Unibet zo’n populaire bookmaker is, mag nu wel duidelijk. De makkelijk bruikbare website en app bieden veel verschillende soorten sporten, competities en weddenschappen voor iedereen aan. De noteringen die je kunt winnen zijn hoog, maar nog hoger en spannender te maken met opties als de combi bet of de Bet Builder. Je saldo beheren gaat veilig via allerlei partners. Bij vragen of opmerkingen kun je kiezen voor een goed bereikbare klantenservice of een behulpzame community van medespelers. Unibet is dus echt een van de betere online bookmakers op de markt. Wacht dus niet langer: maak snel een account aan en zet snel in op je favoriete wedstrijden en competities.