Spanje komt tegen Griekenland in de WK Kwalificatie wedstrijd als grote favoriet bij de bookmakers uit de bus. Ook niet heel verwonderlijk, want de gastheren zien er veel te sterk uit voor Griekenland. De twee teams ontmoeten elkaar deze week in Granada.

“Spanje heeft slechts Ć©Ć©n keer verloren”

Het nationale team van Spanje lijkt de laatste tijd weer aardig terug op volle oorlogssterkte en presteert weer zoals we jarenlang van de ploeg gewend zijn. Spanje heeft in de afgelopen 19 wedstrijden slechts Ć©Ć©n keer verloren, een 1-0 nederlaag tegen OekraĆÆne in hun Nations League-campagne. Verder versloeg het land met gemak Zwitserland en RoemeniĆ« en wisten ze in hun laatste wedstrijd Duitsland met 6-0 te verslaan in een spectaculaire wedstrijd.

Griekenland is op eigen kracht goed bezig, maar het kaliber van de tegenstanders waarmee ze te maken hebben gehad, was aanzienlijk lager dan in Spanje. Overwinningen op Moldaviƫ en Cyprus zijn een indicatie van de positie van Griekenland in de wereldwedstrijd op dit moment en ze zouden deze week geen wedstrijd moeten zijn voor hun Spaanse tegenstanders.

Voorspelling dat Spanje makkelijk wint

Op VoetbalVoorspellen.net verwachten wij ook dat Spanje als winnaar het veld af zal lopen. Wij denken zelfs dat Spanje een ā€‹ā€‹gemakkelijke overwinning zal behalen in deze wedstrijd, aangezien zij hun WK-kwalificatiecampagne ook weer perfect zijn begonnen. We voorspellen dat de gastheren deze wedstrijd zullen winnen en daarbij het doel schoon houden. Er vallen naar ons inziens dus hoogstwaarschijnlijk geen doelpunten bij Spanje. We voorspellen een 4-0 overwinning voor Spanje. Wil je helemaal binnenlopen met hoge quoteringen zou je zelfs voor een 5-0 of 6-0 voorspelling kunnen gaan, wat een aantal leden uit de redactie van VoetbalVoorspellen.net zelf serieus overwegen.