Ladbrokes heeft wereldwijd ambities
  • Welkomstbonus
  • Klantenservice
  • Weddenschappen
  • Betrouwbaarheid
  • Odds
  • Live wedden
4.2

Ladbrokes in het kort

Ladbrokes valt bij het team van VOETBALVOORSPELLEN bijzonder in de smaak. De vaak goede odds zorgen voor optimale winst bij het winnen van een weddenschap. Ladbrokes heeft daarbij een zeer betrouwbare naam opgebouwd en bestaat zelfs al meer dan 100 jaar. Dat wil wat zeggen!

Voetbal voorspellen bij Ladbrokes

Ladbrokes is een bookmaker dat al vele jaren meegaat en zelfs ver voor het internet tijdperk al naam had als dé bookmaker voor het plaatsen van weddenschappen. Bookmaker Ladbrokes is een aanbieder van sportweddenschappen dat terecht trots wijst op zijn traditie, die gaat namelijk terug tot de 19e eeuw. Sportweddenschappen van Ladbrokes zijn bij Ladbrokes sinds 1998 ook online als weddenschappen te vinden. In 2015 heeft Ladbrokes een grote doorstart gemaakt en zijn er na die tijd in positieve zin bepaalde zaken verbeterd om een nog betere wedervaring te kunnen bieden aan de Ladbrokes spelers. Het team van VOETBALVOORSPELLEN is al jaren fan van Ladbrokes als wedkantoor en onze eigen Ladbrokes-ervaring is dan ook bijzonder goed te noemen. Ook op het gebied van veiligheid en ernst. Eén ding lijkt bij Ladbrokes in ieder geval duidelijk en van toepassing: reputatie loont. De wedaanbiedingen voor online sportweddenschappen zijn enorm veelzijdig en gevarieerd. En Ladbrokes heeft ook zijn huiswerk gedaan met de betaalmethoden. Bovendien kan de traditionele bookmaker soms de aandacht op zichzelf vestigen met zeer, zeer goede odds. Deze hoge odds zijn als wedder natuurlijk zeer interessant en dan ook een pluspunt. Dergelijke verhogingen zien we namelijk niet vaak bij andere aanbieders van sportweddenschappen.

Ladbrokes talrijk aan voetbalweddenschappen

Ladbrokes behoort tot de grotere online bookmakers van de wereld en is dan ook niet zomaar één van de vele aanbieders in weddenschappen: Dit is hoe het aanbod kan worden samengevat volgens onze Ladbrokes-test. Maar ook een gokprovider die indruk maakt met zijn verscheidenheid en exotische weddenschappen. Daarnaast promoot Ladbrokes ook het ene of het andere toptarief aan het daglicht. De talrijke online weddenschappen zorgen ook buiten de sport voor afwisseling, maar de langere laadtijden en een minder gebruiksvriendelijke online aanwezigheid, die – ondanks de doorstart – niet altijd even duidelijk blijkt, zijn een beetje frustrerend. Maar kijk zelf maar op www.ladbrokes.com.

Landbeperking: vanaf nu kunnen spelers die in Zwitserland en Oostenrijk wonen, zich niet langer registreren bij Ladbrokes. We raden je aan om de aanbiedingen van Rivalo, Mobilbet en Sportingbet te bekijken. Als alternatief is er een even aantrekkelijke gokbonus. Bovendien is de beperking ook van toepassing op Duitse gebruikers die in Hessen wonen. Er kunnen ook geen paarden- en hondenweddenschappen worden geplaatst bij de Ladbrokes-bookmaker in Europa.

Direct hier aanmelden bij Ladbrokes
 

Het wedaanbod van Ladbrokes

Als bookmaker die voortkomt uit een Engelse goktraditie, hecht Ladbrokes veel belang aan overeenkomstige diversiteit. Dit is op het eerste gezicht te zien in het wedmenu, dat altijd goed gevuld is met niet alleen tennis, voetbal, basketbal, volleybal, motor- en wintersport, maar ook met randsporten zoals floorball, rugby league, speedway, social en entertainmentweddenschappen. Alleen de werkelijke wortels worden in dit land ontkend: de paarden- en hondenweddenschappen, waarmee de oprichters hun gokbedrijf begonnen en Ladbrokes zo lang verbonden was, vinden nu niet langer hun weg naar het Duitse sportboek.

De weddenschappen en het aanbod op Ladbrokes

Als de eerste Ladbrokes-bookmakers nog wisten hoe het is om gokkansen volledig te berekenen zonder technische en statistische hulpmiddelen, hebben de afgelopen decennia in dit opzicht een aanzienlijke opluchting gebracht. Kansen en sporthandicaps kunnen met een muisklik worden opgeroepen en dankzij de rekenkracht van de computer kan het hele sportsbook aan een duidelijk odds-beleid worden onderworpen.

Voor dat laatste kunnen bij Ladbrokes duidelijke regels worden opgesteld, alleen op basis van observatie: De meeste wedaanbiedingen komen bijvoorbeeld rond met een uitbetalingssleutel van 93 tot 94 procent, en de wedkansen van Ladbrokes worden ook gekenmerkt door het feit dat er in de loop van de tijd nauwelijks meer wordt geschud met een uitbetalingsratio bepaald voor een wedden evenement.

Er kan echter één afwijking van deze aanpak worden opgemerkt: de bookmaker lijkt een hart te hebben, vooral voor zijn vroeg gekozen clientèle.

Ladbrokes op je mobiele telefoon.

Ladbrokes is voor mobiel wedden beschikbaar Wedden op je mobiel bij Ladbrokes kan op zijn best via de verschillende bekendere apparaten, zoals Android-toestellen, iPhone en iPad. Ladbrokes Mobiel wordt altijd bijgewerkt om een ​​vlotte ervaring onderweg te garanderen en de gemakkelijkste manier om het te starten is door naar de website te gaan vanaf het apparaat naar keuze. Er is ook een QR-code voor de mobiele site en downloadbare apps in de App Store en op de Android Market. Hiermee kunnen spelers het casino op hun telefoon installeren en hebben ze het altijd maar een tik verwijderd.

Hetzelfde account dat op de reguliere versie is aangemaakt, kan worden gebruikt voor mobiel wedden. Sommige verschillen zullen worden opgemerkt wanneer je gaat wedden via je mobiel bij Ladbrokes, aangezien de meeste bedieningselementen zijn vereenvoudigd om niet alleen minder weergaveruimte in te nemen, maar ook gemakkelijker te gebruiken op een touchscreen.

Beveiligingsmaatregelen zijn allen in acht genomen bij Ladbrokes om de gevoelige informatie te beschermen. Dit betekent dat degenen van legaal beschikbare markten geen problemen zullen hebben om toegang te krijgen tot Ladbrokes Sports op een smartphone, PC, Mac of tablet. Bij Ladbrokes wordt op de website gebruik gemaakt van Secure Sockets Layer-technologie met een 128-bits sleutelcodering.

Na het invoeren van de gebruikersnaam en het wachtwoord bij Ladbrokes, zijn opties voor stortingen en opnames te vinden in de account en kunnen bonussen nog steeds worden geclaimd en gebruikt vanaf compatibele apparaten.