Betfirst

Betfirst TV Live Voetbal!

Ga hier direct naar Betfirst!
Ga hier direct naar de website van Betfirst!
  • Welkomstbonus
  • Klantenservice
  • Weddenschappen
  • Betrouwbaarheid
  • Odds
  • Live wedden
4.3

Betfirst in het kort

Betfirst is een bekende naam en opereert voornamelijk als bookmaker vanuit België. Bookmaker Betfirst heeft een geweldig aanbod aan verschillende soorten weddenschappen voor wedden op voetbal. Deze bookmaker zal dan ook voor veel gokkers een goede optie zijn voor het afsluiten van voetbalweddenshcappen.

Voetbal voorspellen bij Betfirst

Betfirst is een internationale bookmaker die al ruim 10 jaar meedraait. In dit 10 jaar heeft Betfirst zich weten te positioneren als sterke aanbieder van allerlei sportweddenschappen. Het internationale karakter blijkt ook wel uit de talen waarin de website is uitgegeven: naast Nederlands is de website beschikbaar in het Engels, Frans en zelfs Turks.

Betfirst pre-match en live voorspellen

Alle topwedstrijden en competities zijn terug te vinden in het aanbod van Betfirst. Je kunt kiezen uit zowel wedstrijden in het binnenland als het buitenland. Denk dan niet alleen aan de Nederlandse Eredivisie, Belgische Jupiler Pro League of de Duitse Bundesliga; zelfs competities vanuit Zuid-Amerika vallen onder het aanbod.

Dit geldt zowel voor het pre-match gokken als het live wedden. Tijdens het live wedden kun je, terwijl de wedstrijd bijna begint of al begonnen is, een voorspelling maken over het verloop van de wedstrijd. Je kunt kiezen uit meer dan 50 verschillende opties. Wedstrijden vind je op de overzichtelijk ingedeelde homepage. Je kunt hier kiezen voor verschillende uitgelichte wedstrijden, of op zoek gaan naar een specifiekere wedstrijd. Voetbal biedt de meeste opties, maar ook andere sporten zijn ruim vertegenwoordigd op Betfirst.

Direct hier aanmelden bij Betfirst
 

Livestreams kijken bij Betfirst tijdens het live voorspellen

Via Betfirst TV kun je live naar een hele hoop verschillende wedstrijden kijken, waar je tegelijkertijd een live weddenschap voor kunt afsluiten. Ook hier is voetbal de meest voorkomende sport. Als je bent ingelogd met je account kun je alle live wedstrijden overzichtelijk op een speciaal ingerichte pagina bij elkaar zien. Je herkent de wedstrijden die je kunt bekijken verder aan een speciaal tv-symbooltje, dat te vinden is in de omschrijving van de wedstrijd.

Er zijn twee voorwaarden verbonden om via Betfirst TV live mee te kunnen kijken. Ten eerste moet je ingelogd zijn met een Betfirst account. Ten tweede moet je minimaal 5 euro saldo op je account hebben staan, of in de afgelopen 48 een weddenschap hebben geplaatst.

Odds en verschillende Betfirst spelopties

Hoewel er veel wedstrijden en weddenschappen worden aangeboden, zijn de noteringen die je met deze wedstrijden kunt behalen over het algemeen wat mager. De noteringen zijn niet slecht, maar andere bookmakers bieden meestal hogere odds voor dezelfde wedstrijden.

Dit maakt Betfirst niet meteen een slechte bookmaker. Sterker nog, Betfirst biedt allerlei speciale spelopties aan om het afsluiten van een weddenschap nog spannender en ook winstgevender te maken.

Zo kun je bijvoorbeeld kiezen voor een Lucky Boost. Verschillende weddenschappen worden door Betfirst aan elkaar gekoppeld en kunnen leiden tot een flink hogere notering. Kies je liever zelf van welke weddenschappen je een combinatie wilt maken? Dan is de Prono Foot optie meer voor jou. Hier kun jij vervolgens voor elke gekozen wedstrijd een voorspelling plaatsen en een flinke winst opstrijken als je een goede voorspelling weet te maken. Ook is er nog de Goal Rush functie. Deze optie vraagt je een voorspelling te maken van het aantal doelpunten die er in de komende 30, 60 of 300 seconden gemaakt zullen worden. Als je gelijk krijgt, kun je in een keer een paar honderd euro winnen.

Betfirst Lucky de hond

Je Betfirst-saldo makkelijk beheren

Om mee te kunnen doen bij het plaatsen van een weddenschap, moet je eerst een saldo op je Betfirst account zetten. Hiervoor heb je verschillende opties. Denk daarbij aan een bankoverschrijving of een betaling via creditcard met je eigen bank, of een overschrijving via derde partijen zoals Neteller, PayPal en Paysafecard. Elke betaalmethode heeft zijn eigen verwerkingstijd, dus let hier goed op bij het selecteren van je betaalmethode. Als je meerdere weddenschappen hebt gewonnen, kun je je gewonnen saldo weer terug laten uitbetalen. Dit gaat via dezelfde methode als waarop je het saldo gestort hebt. Via ‘Kassa’ en vervolgens ‘Uitbetalen’ kun je een uitbetaling aanvragen.

Toegankelijk stortings- en opnamelimieten bij Betfirst

Je kunt altijd gratis nieuw saldo op je Betfirst account laten storten. Daarmee doet Betfirst niet aan standaard transactiekosten, of kosten wanneer je meerdere keren binnen een bepaalde periode een opwaardering doet. Dit geldt ook voor het uitbetalen van de winsten.

Wel kent Betfirst een streng beleid rondom minimumbedragen die je wilt storten of opnemen. Zo kun je minimaal 10 in een keer storten. Per week mag je maximaal 1000 euro storten. Een uitbetaling is aan te vragen vanaf 20 euro. Mede door deze strenge regelingen, die gericht zijn op vrij lage bedragen, is Betfirst vooral geschikt voor de beginnende of recreatieve gokker.

Volop functies op een betrouwbare website

De website geeft je een veilig en vertrouwd gevoel, in combinatie met een ontzettend gebruiksvriendelijke omgeving. Dit maakt het gokken uiteindelijk een heel stuk plezieriger.

De website, vormgegeven met wit, zwart en geel uit het Betfirst logo, is erg overzichtelijk. De mascotte van Betfirst, hondje Lucky, wijst je vanaf elke pagina de weg. Wedstrijden zijn weergegeven in verschillende lijsten. Deze lijsten zijn te filteren op verschillende eigenschappen, waaronder het land of de datum van de wedstrijd. Als je een specifieke wedstrijd op wilt zoeken, kun je daarvoor de zoekoptie gebruiken.

Verschillende handige functies maken het inzetten via Betfirst spannender, leuker of minder risicovol. Een voorbeeld daarvan is de cash-out optie. Als je weddenschap een flink verlies dreigt op te leveren, kun je de weddenschap nog stopzetten. Alles wat na de cash-out nog gebeurd, wordt niet meer meegenomen in je weddenschap. Daarnaast zijn er de Multiway+ of de Add2Bet opties om meerdere weddenschappen te combineren. De website is beschikbaar voor zowel computers en laptops als telefoons en tablets. Voor mobiele apparaten is er ook een app beschikbaar.

Direct hier aanmelden bij Betfirst
 

Bereikbare en professionele Betfirst klantenservice

In het geval van online bookmakers wil je natuurlijk direct geholpen worden als je met een probleem of een vraag zit. Bij Betfirst kun je dagelijks tussen 09.00 uur en 22.00 uur een live chat gebruiken, waarin medewerkers je vraag of probleem zo snel mogelijk oplossen. Telefonisch kun je dit dagelijks doen van 12.00 uur tot 20.00 uur. Een email sturen of het contactformulier invullen kan natuurlijk op elk moment van de dag. Hier ontvang je vaak dezelfde of eerstvolgende werkdag al reactie op.

Ga jij voetbal voorspellen bij Betfirst?

Het overzichtelijke en gebruiksvriendelijke design van de website nodigt uit om direct in te zetten op wedstrijden. Gelukkig heeft Betfirst veel verschillende wedstrijden voor je beschikbaar. Vrijwel alle sporten zitten in het aanbod, al is voetbal de meest aangeboden sport. Je kunt zowel pre-match als live inzetten. Beide opties staan garant voor een hoop plezier en spanning, elk met hun eigen karakter. Met de verschillende inzetopties worden je wedstrijden nog spannender. Deze kun je ook meteen gebruiken om de ietwat lage noteringen op te krikken. Betalen doe je makkelijk en veilig via betrouwbare partners, maar wel via strenge en lage limieten. Vanwege de lagere odds en de lagere stortingslimieten is Betfirst voornamelijk geschikt voor de recreatieve en beginnende voetbal voorspellers.